Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasaner

Fasaner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 fasanhøns eller 2 fasanhaner
 salt
 peber
150 g.fersk spæk
50 g.smør eller margarine
 mel
½ l.vand, mælk eller fløde
 kødekstrakt
 tomatpure
 sukker
 soya
 


Opskrift:

Fasanerne plukkes og rengøres. Hvis fuglene ikke er ganske friske og en del forskudte bør de lægges i eddikevand nogle timer og derefter i mælk 1 døgn, er de derimod friskskudte istandgøres de og indgnides med salt og peber, hvorefter de opsættes og ombindes med tynde spækskiver.

Fedtstoffet brunes, og fuglene, der først kan vendes i mel, brunes heri på alle sider. (gryden må være så stor at fuglene let kan vendes med et par træskeer). De steges under låg 1-1½ time ved svag varme. Er spækskiverne afskåret meget tyndt, vil de smelte under stegningen, ellers må de aftages, og man må sikre sig, at fuglene er brunede. Når fuglene er møre, optages de, og først da tilsættes væsken, ½ l. vand tilsat kødekstrakt og 1-2 spsk. tomatpure. Saucen gives et opkog, salt, sukker og soya tilsættes. Om ønskes kan saucen tilsættes en jævning af flormel eller kartoffelmel, ligesom man kan anvende piskefløde.

Man kan også når fasanerne har steget ¾ time tilsætte ½ l. fløde eller mælk, hvorefter stegningen fortsættes ½- ¾ time. Saucen kan jævnes som ovenstående.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 25351 gange,
og udskrevet 777 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu