Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Agerhøns

Agerhøns, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Agerhøne - Agerhøns

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.agerhøns
 salt
 peber
125 g.fersk spæk
 hvedemel
100 g.smør eller margarine
5 dl.mælk, tynd fløde eller piskefløde
 


Opskrift:

De plukkede og rengjorte agerhøns tørres og indgnides med salt og peber indvendigt og udvendig. Opsættes og ombindes med tynde udbankede spækskiver, hvorefter de vendes i mel. Fedtstoffet brunes let, og fuglene brunes heri, indtil de er smukt lysebrune på alle sider. Nu tilsættes den kogende væske, varmen dæmpes, og fuglene steges under låg ca. 1 time. Ældre agerhøns kræver ofte 2 timers stegning, før de er tilstrækkelig møre.

Den istandgjorte indmad kan steges for sig eller sammen med agerhønsene. Skyen sies og jævnes. Båndene fjernes, fuglene deles på langs og garneres med salat etc.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 26346 gange,
og udskrevet 576 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

uw  -  2008-10-08 10:08:32
Jeg serverede dem med kartoffelmos i små skåle som kom ind i ovnen og waldorfsalat til