Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hareragout II

Hareragout II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 hare
30 g.hvedemel
 salt
 peber
75 g.smør eller margarine
75 g.løg
½ laurbærblad
2-3 peberkorn
¼ l.rødvin
20 g.smør eller margarine
30 g.hvedemel
 kødekstrakt
 chutney
 soya
 sukker
 
Opskrift:
Haren rengøres og ituskæres, hvorefter stykkerne vendes i mel tilsat salt og peber og brunes i det varme fedtstof sammen med det fintskårne løg. Laurbærblad og hele peberkorn indbindes i gaze og tilsættes lige efter bruningen sammen med rødvin. Steges ca1½ time. Skyen jævnes med smørbolle og tillaves med krydderier og soya. Kogte kartofler, kartoffelmos og asier serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15030 gange,
og udskrevet 366 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu