Haren rengøres og ituskæres, hvorefter stykkerne vendes i mel tilsat salt og peber og brunes i det varme fedtstof sammen med det fintskårne løg.
Laurbærblad og hele peberkorn indbindes i gaze og tilsættes lige efter bruningen sammen med rødvin.
Steges ca1½ time.
Skyen jævnes med smørbolle og tillaves med krydderier og soya.
Kogte kartofler, kartoffelmos og asier serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15207 gange, og udskrevet 369 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider