|
|
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hinderne aftages med en skarp kniv, og af køllerne kan benene udtages.
Kødet sammenbindes da atter med bommulds- eller sejlgarn.
De øverste ryghvirvler omkring halsen hugges let med en økse fra den indvendige side
Haren indgnides i salt og peber, pensles med olie eller barderes med spækskiver og indsættes i brasdepande, der ligeledes er smurt med olie eller andet fedtstof.
Haren brunes, pensles atter, hvorefter de istandgjorte urter (f.eks. 1 løg og 2 gulerødder) lægges i bradepanden og herover hældes kogende vand.
Haren steges 1 time og dryppes til stadighed.
Den kogende mælk eller fløde tilsættes de sidste 10 minutter, inden haren udtages og forskæres. |
Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) Opskriften er vist 29266 gange, og udskrevet 974 gange. |
|
KommentarerSøren - 2010-03-11 20:40:38 Det bør oplyses at ældre harer af hankøn kan være ramme/trannede i smagen, hvorfor de bør overnatte i køleskabet i mælk/kærnemælk. - 0000-00-00 00:00:00 temperatur og stegetid mgl. |