Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinesteg II

Vildsvinesteg II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesteg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 kg.vildsvineryg eller kølle
 
 marinade
¾ l.rødvin
 
 suppevisk
200 g.porre
1 bundtpersille
 lidt selleritop
 
 lidt enebær
75 g.løg
5 peberkorn
3 laurbærblade
25 g.sukker
 salt
 peber
250 g.smør eller margarine
 l.kødsuppe
 


Opskrift:

Kødet vaskes, befries for sener og hinder og deles som dyreryg eller kølle, bankes derefter godt og lægges 1 døgn i marinaden.

Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes. Steges ca 3 timer og dryppes ofte med den kogende suppe. Lidt af marinaden kan ligeledes benyttes til at dryppe stegen med. Forskæres som dyrekød.

Saucen tillaves som vildtsauce. Cumberlandsauce kan også anvendes til vildsvinesteg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 27501 gange,
og udskrevet 736 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jabrla  -  2011-04-19 16:46:45
Da vi faktisk kun spiser vilt, er jägere, vil jeg som BC lige göre opmärksom på at vildsvin blir flået og jeg forstår ikke hvad det er som skal deles og bankes?


BC  -  2009-08-28 10:39:58
Vi spiser MEGET vildsvin og der er altså ikke svær på vildsvin, da den bliver flået pga. det stive hårlag den har.