Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyreragout 02

Dyreragout 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.dyreryg (af dyr, hare eller lignende)
60 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 knsp.peber
100 g.fedtstof
½ kg.kartofler
1 løg
¼ hvidkålshoved
½ l.vand
 


Opskrift:

Dyrekødet vaskes, udskæres i store terninger og vendes i melet, der er blandet med salt og peber. Fedtstoffet ophedes, kødet brunes heri, hvorefter de istandgjorte kartofler, ituskårne løg og den i mindre stykker skårne hvidkål ligeledes brunes. Kogende vand tilsættes og ragouten koges ved svag varme ca. 2 timer

Ragouten kan tillaves med vin, chutney eller lignende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14402 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mosegaard Skovbrug  -  2009-07-02 16:01:03
Man vasker ALDRIG kød