Dyreragout 02

Dyreragout 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.dyreryg (af dyr, hare eller lignende)
60 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 knsp.peber
100 g.fedtstof
500 g.kartofler
1 løg
¼ hvidkålshoved
½ l.vand
 
Opskrift:
Dyrekødet vaskes, udskæres i store terninger og vendes i melet, der er blandet med salt og peber. Fedtstoffet ophedes, kødet brunes heri, hvorefter de istandgjorte kartofler, ituskårne løg og den i mindre stykker skårne hvidkål ligeledes brunes. Kogende vand tilsættes og ragouten koges ved svag varme ca. 2 timer

Ragouten kan tillaves med vin, chutney eller lignende.


karakterer:
Opskriften er vist 15502 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mosegaard Skovbrug  -  2009-07-02 16:01:03
Man vasker ALDRIG kød