Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dyrekoteletter II

Dyrekoteletter II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrkoteletter - Dyrekoteletter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 kg.dyreryg
100 g.smør eller margarine
 dl.vand eller suppe
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dyreryggen vaskes, befris for hinder, kløves på begge sider af rygsøjlen (lettest med rensdyr) og deles i koteletter (1 ribben til hver kotelet), der bankes og steges på pande i brunet fedtstof i 3 minutter på hver side.

Panden afkoges med vand eller suppe, inden jævningen tilsættes. Salt og peber strøs på koteletterne, inden de anrettes.

Dyrekoteletter kan også brunes nogle minutter i rygende varm olie eller fedt, hvoraf de optages og lægges på gråt papir, så fedtet kan løbe af. Fedtstoffet brunes, koteletterne steges heri nogle minutter før anretningen.

Lidt vand og tomatpure kan koges sammen med fedtstoffet, hvori koteletterne er stegte, og serveres hertil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12745 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu