Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dyrekølle 02

Dyrekølle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Dyrekølle 02, billede 4 Dyrekølle 02, billede 1 Dyrekølle 02, billede 2 Dyrekølle 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 kg.dyrekølle
1 tsk.salt
1 knsp.peber
100 g.fedtstof
½ l.vand
½ l.mælk
 


Opskrift:

Dyrekøllen vaskes, bankes og de tykke hinder fjernes. Stegen indgnides med salt og peber og pensles med noget af fedtstoffet.

Indsættes i ovn i bradepande eller på rist, brunes og pensles igen efter 10 min.’s forløb.

Den kogende væske tilsættes ad flere gange når stegen er brun. Stegningen fortsætter ved jævn varme 1 ¼ -1½ time. Man beregner almindeligvis 15 min.’s stegetid pr ½ kg.

Skyen sies og tillaves som vildtsauce







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (25 stemmer)

Opskriften er vist 96082 gange,
og udskrevet 2278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tit  -  2012-11-09 08:34:42
jo hvis man kender en jæger :) vi har fryseren fuld


klk  -  2011-07-10 15:17:50
Hørt! absolut ikke billig mad!


Thomas  -  2011-02-04 16:12:30
Billig, ja hvis man skyder selv, bønnen koster en tyver!


Bent  -  2008-04-25 16:31:35
Hvad med grydstegt med ribssaft


  -  0000-00-00 00:00:00
skal dyrekølle i mælk inden stegning?


  -  0000-00-00 00:00:00
Ja det siger jeg også. Dyreryg ligger da i den anden ende!?


  -  0000-00-00 00:00:00
Er det billig mad ?????