Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Benløs kylling i tomat med frisk chili

Benløs kylling i tomat med frisk chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kylling, flåes udbenes og skæres i 2½ cm. terninger
8 spsk.olie eller ghee
7 store fed hvidløg, knuses i en hvidløgspresser
4 cm.frisk ingefærrod, rives eller hakkes meget fint
 tsk.salt
2 spsk.kasuri methi (tørrede bukkehornsblade)
1 kg.tomater, hakkes
3 friske grønne chili, 2 hakkes fint, 1 skæres åben på langs
2 friske røde chili, skæres åben på langs i den ene side
2 tsk.garam masala
5 spsk.frisk grøn koriander, hakket
 


Opskrift:

Opvarm olien i en stor, svær gryde. Når olien er gennemvarm, kommes det knuste hvidløg i og brunes let. Så iblandes kasuri methi og derefter kyllingeterningerne samt halvdelen af den revne eller hakkede ingefærrod.

Steg over middel blus i 7 til 8 min. Kom så de hakkede grønne chili i sammen med de hakkede tomater, de åbnede chili og salt.

Lad retten koge på lavt blus til kyllingen er mør. His der er for meget sauce, så tag låget af, skru op for blusset og lad retten koge kraftigt nogle få minutter.

Strø til sidst garam masala i sammen med resten af den revne eller hakkede ingefærrod og de hakkede korianderblade.

Bland det hele grundigt inden retten tages af blusset og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 20877 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Berit & Marie Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Vi synes opskriften er meget god dog lidt stærk.