Del kyllingen i kvarte eller ottendedele og gnid stykkerne med salt og peber. Varm olien i en gryde og læg kyllingestykkerne i. Brun dem på begge sider, tages op.
Pil skalotteløgene.
Skær peberfrugterne i strimler.
Kom skalotteløg, peberfrugter og hvidløg i den resterende olie, og svits det godt af.
Kom nu kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med hvidvin, tomaterne, oregano, salt og peber, og lad det hele simre ca. 45 minutter.
Serveres med løse ris til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(27 stemmer)
Opskriften er vist 101939 gange, og udskrevet 1672 gange.
Energi:
KJ total 14182 (3376 kcal)
KJ pr. Pers. 3545 (844 kcal)
Vægt ialt 4317 gram
Vægt pr. Pers. 1079 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 328 KJ (78 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2019-08-19 11:19:36 Lidt rigeligt tomat, måske nøjes med en ds. tomat og så lidt mere hvidvin
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider