kylling eller lam i terninger5-600 g. kylling eller lam i terninger
2
dl.
hønsebouillon2 dl. hønsebouillon
1/4
l.
kaffefløde1/4 l. kaffefløde
Opskrift:
Svits løg i fedtstof
Svits kødet med og tilsæt bouillon.
Lad kødet blive mørt ved svag varme og rør fløden i.
Før servering tilsættes hakkede, store basilikumblade.
Serveres med ris eller nudler kogt sammen med stængler af basilikum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16445 gange, og udskrevet 271 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider