Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Assyrisk kylling med yoghurt

Assyrisk kylling med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :


Assyrisk kylling med yoghurt, billede 4 Assyrisk kylling med yoghurt, billede 1 Assyrisk kylling med yoghurt, billede 2 Assyrisk kylling med yoghurt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1400 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
2 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 spsk. Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Cayennepeber
1 tsk. Spidskommen, stødt
   


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og brun kyllingen der er skåret ud i 8 dele. Tag kødet op af gryden og læg det på et fad.

Kom finthakket løg og peberfrugt i strimler i gryden og sauter i nogle minutter. Tilsæt bouillon, citronsaft, salt og peber. Læg kødstykkerne tilbage i gryden og lad det koge svagt i 40 minutter, indtil kødet er mørt.

Læg kyllingen på et serveringsfad og hold den varm. Kom et par spiseskefulde vand på de stødte mandlerne og rør dem til en glat masse, som kommes i saucen i gryden. Bring den i kog under stadig omrøring.

Sluk under gryden og tilsæt yoghurten, mens der hele tiden røres rundt. Hæld saucen over kyllingen og drys med cayenne og spidskommen.

Retten serveres med ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (42 stemmer)

Opskriften er vist 47630 gange,
og udskrevet 983 gange.


Energi:
KJ total 8875 (2113 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 2666 gram
Vægt pr. Pers. 666 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 332 KJ (79 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu