Smelt smørret i en gryde og brun kyllingen der er skåret ud i 8 dele. Tag kødet op af gryden og læg det på et fad.
Kom finthakket løg og peberfrugt i strimler i gryden og sauter i nogle minutter. Tilsæt bouillon, citronsaft, salt og peber. Læg kødstykkerne tilbage i gryden og lad det koge svagt i 40 minutter, indtil kødet er mørt.
Læg kyllingen på et serveringsfad og hold den varm. Kom et par spiseskefulde vand på de stødte mandlerne og rør dem til en glat masse, som kommes i saucen i gryden. Bring den i kog under stadig omrøring.
Sluk under gryden og tilsæt yoghurten, mens der hele tiden røres rundt. Hæld saucen over kyllingen og drys med cayenne og spidskommen.
Retten serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(43 stemmer)
Opskriften er vist 49840 gange, og udskrevet 1041 gange.
Energi:
KJ total 8875 (2113 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 2666 gram
Vægt pr. Pers. 666 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 332 KJ (79 kcal) Protein 6.1 gram Fedt 5.6 gram Kulhydrat 1.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider