Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Thai kyllingebryst

Thai kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingefiletOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Thailand - Thailandsk - ThailandskeIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllingebryster eller kyllingestykker
3 snittede forårsløg
1 tsk.hakket frisk ingefær
1 lillehakket rødløg
1 lillesnittet chili
½ dl.olivenolie
3 spsk.soya
1 presset fed hvidløg
3 spsk.riseddike eller sherryeddike
3 spsk.sesamfrø
2 store.salatblade
 salt


Opskrift:

Damp kyllingebrystet i en gryde med lidt vand og salt i ca. 10 minutter. Lad det køle af. Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, indtil de bliver gyldne. Lad dem køle af og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Anret kyllingebrystet på salaten, hæld soya-marinaden henover og server.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 30726 gange,
og udskrevet 472 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

BSP  -  2014-08-27 21:49:45
Jeg har lavet opskriften. Jeg har derfor flere spørgsmål. Hvordan skal grøntsagerne snittes, fint eller groft. er de "andre" engritienser også olivenolien. Jeg forstod opskriften, således at jeg blandede alt undtagen kødet. Men hvad servere man til ???????? Der står ydermere det er en hovedret. Smagen var ikke værst, men manglede totalt smagen af Thailand. Jeg giver retten point efter smagen og intet andet og tilføjer, mangelfuldt.