Fjern sener og bimørbrad.
Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden.
Vend kødet i krydret mel.
Brun kødet på begge sider i gyldent smør.
Tag dem af panden.
Svits løgene, til de er klare og gyldne.
Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde.
Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen.
Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.
Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille eller brøndkarse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(66 stemmer)
Opskriften er vist 122650 gange, og udskrevet 3499 gange.
Kommentarer
Lotte Tang - 2021-02-10 20:58:31 Jeg har brugt denne opskrift i mange år. Det er min datters yndlingsret.
- 2015-09-22 20:07:11 Masser
Af sennep
- 2011-10-28 18:57:13 Super lækker jeg kom rosmarin i kan også anbefales
Rasmus Baun - 2011-08-28 13:07:05 Verdens bedste ret, den er så simple og alligevel så god!! Min kæreste og jeg er blevet helt vilde med den, VORES livret!!;);)
Tusinde tak!
- Hrbaun
Eva - 2009-07-16 21:34:52 Jeg putter også små skalotteløg i (dem på glas) og babymajs, og serverer ris til
Mogens - 2009-02-02 09:52:25 Den er direkte fra "Bogen og gryderetter" af Lotte Haveman udgivet Lademann
Dorthe01 - 2008-04-10 12:40:28 Super lækker - god ide med hvidvin istedet for vineddiken, smager også super dagen efter.
Lone - 0000-00-00 00:00:00 Jeg erstatter ofte vineddiken med en lidt større mængde hvidvin, der så koges ind.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider