Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad i Sennepssovs

Mørbrad i Sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Lotte Havemann

Indsendt :


Mørbrad i Sennepssovs, billede 4 Mørbrad i Sennepssovs, billede 1 Mørbrad i Sennepssovs, billede 2 Mørbrad i Sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Svinemørbrader
 hvedemel
 salt
 peber
50 g.smør
 
3 mellemstoreløg
2 spsk.hvidvinseddike
1 dl.bouillon
2 tsk.fransk lys dijonsennep
2 spsk.hakket frisk esdragon
2-3 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Fjern sener og bimørbrad. Skær mørbraderne i tykke skiver, sæt dem på højkant og bank dem lidt flade med håndroden.

Vend kødet i krydret mel. Brun kødet på begge sider i gyldent smør. Tag dem af panden.

Svits løgene, til de er klare og gyldne. Tilsæt vineddike, sennep, bouillon, esdragon og fløde. Bland det hele godt og læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten småstege, til kødet lige er gennemstegt, men ikke tørt ca 10-15 min.

Serveres med nye eller pillekartofler, drysset med hakket persille eller brøndkarse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (57 stemmer)

Opskriften er vist 109713 gange,
og udskrevet 3280 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-09-22 20:07:11
Masser Af sennep


  -  2011-10-28 18:57:13
Super lækker jeg kom rosmarin i kan også anbefales


Rasmus Baun  -  2011-08-28 13:07:05
Verdens bedste ret, den er så simple og alligevel så god!! Min kæreste og jeg er blevet helt vilde med den, VORES livret!!;);) Tusinde tak! - Hrbaun


Eva  -  2009-07-16 21:34:52
Jeg putter også små skalotteløg i (dem på glas) og babymajs, og serverer ris til


Mogens  -  2009-02-02 09:52:25
Den er direkte fra "Bogen og gryderetter" af Lotte Haveman udgivet Lademann


Dorthe01  -  2008-04-10 12:40:28
Super lækker - god ide med hvidvin istedet for vineddiken, smager også super dagen efter.


Lone  -  0000-00-00 00:00:00

Jeg erstatter ofte vineddiken med en lidt større mængde hvidvin, der så koges ind.