usaltede cashewnødder 100 g. usaltede cashewnødder
2
tsk.
hvidløg, finthakket 2 tsk. hvidløg, finthakket
1
tsk.
ingefær, finthakket1 tsk. ingefær, finthakket
2-3
spsk.
sort chilipasta2-3 spsk. sort chilipasta
1-1½
dl.
tomatketchup1-1½ dl. tomatketchup
6-7
forårsløg6-7 forårsløg
3
spsk.
fishsauce3 spsk. fishsauce
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
2-3
spsk.
olie til stegning2-3 spsk. olie til stegning
Opskrift:
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side.
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter. Tilsæt ketchup, forårsløg og smag til med fiskesovs og sukker.
Nødderne vendes i retten lige inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(13 stemmer)
Opskriften er vist 35061 gange, og udskrevet 751 gange.
Kommentarer
Betina - 0000-00-00 00:00:00 Jeg glemte at skrive sidst jeg var herinde og fortællet at det er en thailandsk hovedret, at den serveres med ris til. Jeg kan også fortælle at det blev min yndlingsret de tre uger jeg var i thailand. Retten varierer om du får den serveret nord el. syd på. men kan desværre ikke huske forskellen. Hygge fra Betina
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider