Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med honning-sesamglasur

Kalkunbryst med honning-sesamglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Kalkunbryst med honning-sesamglasur, billede 4 Kalkunbryst med honning-sesamglasur, billede 1 Kalkunbryst med honning-sesamglasur, billede 2 Kalkunbryst med honning-sesamglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
1/2 dl.Honning
1/2 dl.Soya
1 fedHvidløg
2 spsk.Sesamfrø
 


Opskrift:

Kalkunbrystet brunes på alle sider i lidt margarine, lægges derefter i et ildfast fad.

Steges i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Honning, soya og hvidløg røres til en glasur. Stegen pensles med glasuren og steges videre ved 225 grader C i ca. 10 minutter, hvor der pensles jævnligt så al glasuren anvendes.

Når det mangler 5 min. af stegetiden, drysses kalkunbrystet med sesamfrø.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 36799 gange,
og udskrevet 1577 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jane  -  2011-06-19 19:50:37
Smagte rigtig lækkert. Men den skal have godt med hvidløg og tror lidt chili og citron i glasuren vil være rigtig lækkert.


Christian  -  2008-09-11 20:22:28
der kan bruges hakkede mandler i stedet for sesamfrø


Lone C.  -  2007-07-26 12:46:45
Det smagt rigtig godt. Men i opskriften manglede forslag til tilbehør, jeg serverede flødekartofler og bl. salat


SDK  -  0000-00-00 00:00:00
"Glasuren" smager godt men hænger meget dårligt fast på kalkunbrystet. Så tilsæt mere honning for en mere fast konsistens.