Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalkunbryst
 
 Fyld:
100 g.østershatte
100 g.champignon
 spsk.hakket løg
10 g.smør eller margarine
30 g.brødkrumme uden korn
1 æg
½ tsk.reven citronskal
½ tsk.salt
 peber
20 g.smør eller margarine til stegning
 
2 dl.Vermouth
1 dl.vand
 
 Sauce:
500 g.courgetter
1 løg
10 g.smør eller margarine
 dl.sky
2 tsk.majsstivelse
1 dl.fløde
1/4 dl.Vermouth
½ tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i fedtstof 3-4 min og afkøles. Alle ingeredienser til fyldet røres sammen. Der stikkes hul igennem kalkunbrystet med en kniv og skaftet af en grydeske. Fyldet kommes i. Enderne lukkes med kødnåle. Stegen brunes på alle sider i fedtstof. Lægges i en smurt bradepande. Vermouth og vand hældes ved. Stilles i ovnen ved 160 grader i ca 85 min. Stegen hviler indpakket i alufolie i 20 min.

Sauce:
Courgetterne rives groft. Løget hakkes. Courgette og løg svitses i fedtstof. Den siede sky tilsættes. Snurrer sammen i 3 min. Majsstivelse udrøres i fløde og røres i. Vermouth tilsættes. Koges igennem. Smages til med salt og peber.

Serveres med kartofler og en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8618 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

randi  -  0000-00-00 00:00:00
hvad fanden er cougetter???