Kalkun med vindruer og timian

Kalkun med vindruer og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4000 g.kalkun hel
250 g.vindruer
½ bdt.timian revet citronskal
½ citron
½ dl.tør hvidvin
150 g.bacon
 kyllingefond
 salt
 peber
 maizena
 
Opskrift:
Tag indmaden ud af kalkunen og dup den med køkkenrulle krydr den godt og fyld den med timian og vindruer. Læg den i en smurt bradepande med brystet nedad og hæld vin ved og steg den 1½ time ved 150 grader C. Vend den og smør med lidt smør rørt op med revet citronskal og dæk bryst og lår med bacon. Steg den videre i 1½ ved 175* og dryp med skyen undervejs. Lad den trække tildækket i 15 min.

Bring skyen i kog og smag til med konc kyllingefond og jævn med maizena og lidt kulør.

Server med ovnkartofler med frisk timian og lidt salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 13820 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu