Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad burger

Mørbrad burger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbrad burger, billede 4 Mørbrad burger, billede 1 Mørbrad burger, billede 2 Mørbrad burger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
4 Rugfler Rugfler vejer ca. 70 gram stykket.
600 gram Svinemørbrad, afpudset
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
engelsk sauce
HP Sauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Løg skæres i tynde skiver og svitses i fedtstof til de er bløde og lækre, krydres med salt og peber, evt. med en anelse paprika.

Svinemørbrad skæres til bøffer og bankes med håndroden, krydres godt med salt og peber, hvorefter de steges i lidt fedtstof. (med mindre man har en god fedtfri pande).

Rugflerne varmes i alm. ovn og skæres over.

Icebergsalat skylles og deles i mindre blade.

På hver rugfel lægges salat, mørbrad, bløde løg og engelsk sovs og/eller HP sovs efter smag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 48494 gange,
og udskrevet 430 gange.


Energi:
KJ total 6535 (1555 kcal)
KJ pr. Pers. 1633 (388 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 553 KJ (131 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inge-Lise A  -  2014-08-18 07:27:35
Lidt fløde på panden gør bestemt heller ikke noget :D


Gitte  -  2010-07-02 11:52:12
En rigtig god ret, det smager også godt at komme bearnaise sause på.