Løg skæres i tynde skiver og svitses i fedtstof til de er bløde og lækre, krydres med salt og peber, evt. med en anelse paprika.
Svinemørbrad skæres til bøffer og bankes med håndroden, krydres godt med salt og peber, hvorefter de steges i lidt fedtstof. (med mindre man har en god fedtfri pande).
Rugflerne varmes i alm. ovn og skæres over.
Icebergsalat skylles og deles i mindre blade.
På hver rugfel lægges salat, mørbrad, bløde løg og engelsk sovs og/eller HP sovs efter smag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 53742 gange, og udskrevet 502 gange.
Energi:
KJ total 6535 (1555 kcal)
KJ pr. Pers. 1633 (388 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 553 KJ (131 kcal) Protein 13.7 gram Fedt 3.0 gram Kulhydrat 11.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Inge-Lise A - 2014-08-18 07:27:35 Lidt fløde på panden gør bestemt heller ikke noget :D
Gitte - 2010-07-02 11:52:12 En rigtig god ret, det smager også godt at komme bearnaise sause på.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider