Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brændende kalkunkærlighed

Brændende kalkunkærlighed, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brændende kalkunkærlighed, billede 4 Brændende kalkunkærlighed, billede 1 Brændende kalkunkærlighed, billede 2 Brændende kalkunkærlighed, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkuntern
100 gram Bacon i tern
2 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
   
  Kartoffelmos:
800 gram Kartofler til mos 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bacon sauteres. Kalkunsmåkød og hakket rødløg kommes i, småsimrer i 15 min, til kød og løg er mørt.

Kartoflerne skæres groft og koges i rigeligt vand.. De tages op og moses med mælken og evt. lidt af kartoffelvandet. Smørret piskes hurtigt i. Smages til med salt, peber og muskatnød.

Kartoffelmosen formes som et bjerg, og kalkunkærligheden fyldes i et krater i midten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (71 stemmer)

Opskriften er vist 47712 gange,
og udskrevet 2219 gange.


Energi:
KJ total 11398 (2713 kcal)
KJ pr. Pers. 2849 (678 kcal)
Vægt ialt 1900 gram
Vægt pr. Pers. 475 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 599 KJ (142 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu