Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret kalkun med tomatlasagne

Braiseret kalkun med tomatlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalkuncuvette
5 rosmarinkviste
400 g.fennikel i tern
2 ½ dl.æblemost
1 tsk.eddike
 
 LASAGNE:
400 g.store hakkede løg
1 fedhakket hvidløg
½ tsk.tørret timian
½ spsk.olivenolie
200 g.stilke bladselleri i skiver
1 dåsehakkede flåede tomater
1/4 tsk.cayennepeber
200 g.friske lasagneplader
200 g.store tomater i skiver
100 g.revet Emmetaler
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175°. Skyl rosmarinkvistene og læg dem ind i kalkuncyvetten, krydr med ½ spsk salt og ¼ spsk peber og snør kødet med bomuldssnor. Kom fennikel i en bradepande, tilsæt æblemosten og læg kalkuncuvetten ovenpå. Sæt bradepanden i ovnen i 11/4 -1½ time.Varm skyen fra fadet i en lille gryde og smag til med eddike og salt. Skær kalkuncuvetten i skiver på ½ cm og server med fennikel, sky og et stykke tomatlasagne.

Tomatlasagne
Steg løg, hvidløg og timian i olien ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og flåede tomater og kog tomatsaucen igennem. Smag til med cayennepeber og ½ spsk salt. Saml lasagnen i et smurt ildfast fad (ca. 15 x 25 cm). Kom et tyndt lag tomatsauce i bunden og så et lag lasagneplader. Gentag tre gange og afslut med tomatskiver og revet ost. Sæt fadet i ovnen når kalkuncuvetten har været inde ca. 1 time. Bag lasagnen 20 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12286 gange,
og udskrevet 324 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

V&P  -  0000-00-00 00:00:00
Har kun afprøvet tomatlasagnen. Den var god, nem og hurtig.