Medister (af svinekød) 02
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak Svinekødet rør det med melet, salt og peber - derefter med spidskommen, hvidløg o salvie.
Skær skalotteløg, gulerod og pastinak i terne og sautér i lidt svinefedt. Hæld hvidvin på og kog den væk. kom grøntsagerne i en skål. Hæld kold bouillon over og rør blandingen i farsen. Sæt pølsehornet på kødhakkeren, kræng lidt af tarmen op over. Fyldt tarmen med fars- ikke for fast - sno den evt. nogle gange undervejs (i samme retning). Kogning: Kom medisterpølsen ned i kogende bouillon og sluk. Tag gryden fra varmen og lad pøsen ligge i vandet 10 - 15 min. Stegning: 10 - 15 minutter i smør på en pande. |
|
Opskriften er vist 20800 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne