Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medister (af svinekød)II

Medister (af svinekød)II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekød, ikke for magert, f.eks. bov
2 metersvintarm, i saltlage
1 spsk.hvedemel
1 bdt.salvie
1 gulerod
1 skalotteløg
1 pastinak
2-3 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
2 fedhvidløg
1/4 tsk.spidskommen
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Hak Svinekødet rør det med melet, salt og peber - derefter med spidskommen, hvidløg o salvie.

Skær skalotteløg, gulerod og pastinak i terne og sautér i lidt svinefedt. Hæld hvidvin på og kog den væk. kom grøntsagerne i en skål. Hæld kold bouillon over og rør blandingen i farsen.

Sæt pølsehornet på kødhakkeren, kræng lidt af tarmen op over. Fyldt tarmen med fars- ikke for fast - sno den evt. nogle gange undervejs (i samme retning).

Kogning:
Kom medisterpølsen ned i kogende bouillon og sluk. Tag gryden fra varmen og lad pøsen ligge i vandet 10 - 15 min.

Stegning: 10 - 15 minutter i smør på en pande.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18895 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu