Marokkansk kalkun med citron

Marokkansk kalkun med citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :


Marokkansk kalkun med citron, billede 4 Marokkansk kalkun med citron, billede 1 Marokkansk kalkun med citron, billede 2 Marokkansk kalkun med citron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunkød i strimler
2 tsk.knust spidskommen
1 tsk.paprika
2 fedhakket hvidløg
 
2 spsk.olivenolie
1 løg i strimler
1 nipsafran
1 citron saft heraf
0.5 usprøjtet citron i tynde skiver
 
 Couscous
 
Opskrift:
Vend kalkunkødet med spidskommen, paprika, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Lad det trække 10 min.

Sauter løget i 1 spsk olivenolie 2 min. Vend kødet i og sauter yderligere 3 min. Tilsæt safran, citronsaft og citronskiver og kort efter 2 dl vand eller bouillon. Lad retten simre for svag varme 10 min.

Server med cous cous.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21386 gange,
og udskrevet 524 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu