Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunlabskovs

Kalkunlabskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunbryst i terninger
2 store hakkede løg
750 g.skrællede kartofler i tern
2 laurbærblade
10 sorte peberkorn
 salt
 peber
 


Tilbehør:
hakket purløg, rødbeder og groft rugbrød
Opskrift:

Kom kødet i en stor gryde og hæld så meget koldt vand på, at det dækker. Kog op og skum af. Tilsæt hakket løg, kartofler i tern, laurbærblade og peberkorn. (bind evt. krydderierne ind i et stk. gaze) Læg låg på og lad retten simre i ca. 20 25 min. Drys med salt og peber og rør rundt i labskovsen, så kartoflerne koger lidt ud og jævner retten. Kog et par min. mere og smag til.

Serveres med tilbehøret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5824 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu