sauce naturel fra Karolines køkken 1 sauce naturel fra Karolines køkken
Salt Salt
peber peber
basilikum basilikum
oregano oregano
soya sauce efter smag soya sauce efter smag
Opskrift:
Skær kødet i tern, hvis du har købt et helt kalkunstykke. Skær den røget kalkun i strimler.
Rens champignon - skal være hele. Skær løg og rød peberfrugt i strimler.
Tørsteg de strimlede røgede kalkunpålæg på en teflonpande, tilsæt løg og peberfrugt - steg videre, tilsæt de hele champignon + 1 spsk. Soya sauce og svits til der ikke er mere væde. Tages af mens kødet svitses.
Kalkunternene brunes i olivenolie og soya sauce.
Tilsæt de svitsede grønsager og røget kalkun, hæld 1 kt. Sauce naturel fra Karolines køkken over. Krydr med salt, peber, oregano, basilikum og tilsæt den skiveskårede porrer.
Kog videre ved svag varme mens du koger ris eller pasta (ca. 15 min).
Hvis du bruger pasta, så vend pastaen rundt i kalkungryden, det smager dejligt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6024 gange, og udskrevet 135 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider