Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret kalkunbryst med rosmarin

Braiseret kalkunbryst med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 4 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 1 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 2 Braiseret kalkunbryst med rosmarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
25 g.smør
200 g.rødløg
300 g.gulerødder
1 kvistfrisk rosmarin
5 dl.vand
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i smørret i bunden af en gryde. Brystet tages op.

Gulerødder i skiver og rødløg i halve skiver sauteres i gryden. Kalkunbrystet lægges tilbage i gryden og vandet og rosmarinen tilsættes. Det hele braiseres under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt.

Fonden med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med en smørbolle.

Brystet skæres i skiver og anrettes i et fad oven på grøntsagerne.

Serveres med pillekartofler drysset med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 35381 gange,
og udskrevet 935 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-09-24 10:55:38
Tilføj honning, som smøres på sammen m. Olivenolie og rosmarin...

ag  -  2011-07-22 23:20:00
nem ret, smager dejligt, kan også serveres med ris.

øjvind  -  0000-00-00 00:00:00
hvor kommer gulerødderne fra de står ik under ingredienser. hvor mange? og hvor meget rødløg?

venke  -  0000-00-00 00:00:00
En lækker og nem opskrift.