kalkunbryst (i strimler)500 g. kalkunbryst (i strimler)
500
g.
svampe (f.eks. kantareller, tragtkantareller, karl johan, eller andre rørhatte)500 g. svampe (f.eks. kantareller, tragtkantareller, karl johan, eller andre rørhatte)
2-3
fed
(hakkede) hvidløg2-3 fed (hakkede) hvidløg
1
hakket løg1 hakket løg
salt salt
peber peber
persille persille
olivenolie olivenolie
0.5
dl.
hvidvin 0.5 dl. hvidvin
en lille stump bouillonterning en lille stump bouillonterning
timian timian
50
g.
bacon 50 g. bacon
2.5
dl.
fløde 2.5 dl. fløde
Opskrift:
Svits kalkunkødet i en gryde med lidt olie og kom hvidløg, løg og svampene på. Vend dem godt rundt og kom persille, timian, salt og peber i gryden.
Kom et glas vin i gryden og når det meste af væsken er væk, fløde og et hjørne fra en bouillonterning. Lad fløden blive lidt tyk og server.
Server med hjemmelavet pasta, eller som fyld i butterdej, eller på ristet brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12081 gange, og udskrevet 322 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider