Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunpande med pasta og grønt

Kalkunpande med pasta og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kalkunbryst
2 tsk.græsk grill- og stegekrydderi
250 g.porrer
1 spsk.olie
1 poseDanefrost Pasta og Grønt (broccoli, champignon og rød peber)
3 dl.hønsebouillon (vand + terning)
1 dl.tør hvidvin
½ dl.fløde
1 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunbrystet skæres i fingertykke strimler og drysses med græsk grill- og stegekrydderi. Kalkunstrimlerne svitses i olie på panden i ca. 3 minutter. Porrerne renses og skæres i tynde ringe. Porreringene svitses med i 1 minut. Kalkun og porer tages af panden. Den frosne pastablanding svitses på panden i 3 minutter. Kalkun og porrer blandes i. Bouillon og hvidvin hældes ved. Fløde og majsstivelse røres sammen, og retten jævnes. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8834 gange,
og udskrevet 205 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu