Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunlår med rødkålssalat

Kalkunlår med rødkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kakunlår
 
 Rødkålssalat:
¼ rødkål
5 skiversyltede rødbeder
2 dl.ylette
2 spsk.slanke mayonnaise
1 spsk.sød sennep
3 spsk.rødbedesaft
2 storeæbler
1 spsk.sukker
 lidt vand
1-2 spsk.reven peberrod
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunkødet steges efter anvisning på pakken.

Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder. Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber. Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen.

Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand. Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 29911 gange,
og udskrevet 370 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jonathan  -  2018-01-05 13:13:53
Hvor er anvisningerne til at tilberede kalkunlåret??? Det her er en opskrift på rødkålsalat. Her er ingen opskrift på kalkunlår :(


Simone  -  2008-11-29 16:47:18
Jeg blandede rødkålen sammen med "æblemosen" og det smager bare alletiders - den holder sig for øvrigt godt i køleskabet nogle dage.


anna-grethe  -  2008-11-25 07:47:56
spændende tilbehør i rødt og hvidt. du kan da godt blande det, men det ville være synd for øjet


  -  2008-11-21 17:30:26
Er det mon meningen at æblemosen skal blandes med rødkålssalaten eller skal det serveres hver for sig?