Kalkunfilet med tunsalsa

Kalkunfilet med tunsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunmørbrad
2 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.olivenolie
2 bladeSalvie, frisk
 
 Tunsalsa:
1 dåsetun naturel
3 ansjoser
100 g.mayonnaise
2 spsk.afdryppede kapers
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg. Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft. Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 8984 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu