Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfilet med tunsalsa

Kalkunfilet med tunsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunmørbrad
2 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.olivenolie
2 bladefrisk salvie
 
 Tunsalsa:
1 dåsetun naturel
3 ansjoser
100 g.mayonnaise
2 spsk.afdryppede kapers
 salt
 peber
 citronsaft
 


Opskrift:

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg. Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft. Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7714 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu