Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med mangosalat

Kalkunbryst med mangosalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Ris:
1 dl.vilde ris
3 dl.vand
½ tsk.groft salt
6 dl.løse ris
9 dl.vand
 tsk.groft salt
 
 Kalkunbryst:
25 g.smør
1 kg.kalkunbryst
4 dl.hønsebouillon
1/4 l.piskefløde
1 tsk.honning
2 spsk.indonesisk soyasauce (ketjap manis)
2 tsk.frisk, fintrevet ingefær
 spsk.saucemel
 
 Salat:
2 modne mangofrugter
1 hovedsalat
3 spsk.appelsinsaft
 


Opskrift:

Ris:
Skyl de vilde ris godt. Bring vand og salt i kog i en gryde og tilsæt vilde ris under omrøring. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 45 min. Kog de løse ris i en anden gryde ( se emballagen ).

Kalkunbryst:
Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet 3 min på hver side ( 6 min ialt ). Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, soyasauce og ingefær. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend kalkunbrystet og kog det i ca. 15 min., til det er gennemkogt. Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Bring stegeskyen i kog og tilsæt saucemel under omrøring. Kog saucen igennem ved svag varme i ca. 1 min. Smag til.

Mangosalat:
Skræl mangofrugterne og skær dem i tynde både. Fordel salatbladene på 6 portionstallerkner og anret herpå mangofrugterne. Dryp appelsinsaft over.

Ved serveringen:
Bland de to slags ris og server dem i en varm skål.

Tips:

I stedet for mangofrugt kan anvendes moden papayafrugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15484 gange,
og udskrevet 360 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2015-02-21 18:23:42
Virkelig lækkert, god at lave til gæster :)


Mette  -  2013-01-27 16:37:30
Fik retten da vi var hos nogle venner, super lækkert og let (der blev ikke brugt fløde)


Anne-Helle  -  2008-11-07 08:51:50
Super god, hvis man dog vil have det fedtfattigt, så brug maizena fløde i stedet for piskefløde og brug solsikkeolie eller flydende margarine i stedet for smør.


Frededrengen  -  2006-12-04 21:28:00
Superlækker opskrift, nemt at lave, og virkelig fantastisk sauce. Et 9-tal herfra


  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig nemt og lækkert, man kan købe almindelige ris blandet med de vilde ris.......


  -  0000-00-00 00:00:00
superlækkert, og hurtigt at lave hvis man skal have gæster