Medalilon med cous-cous,rodfrugter og estragon

Medalilon med cous-cous,rodfrugter og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 medailloner af svinefilet, 2.5 cm tykke
2 spsk.olie
2 gulerødder
1 persillerod
1 fedhvidløg
4 dl.hønse eller kalvebouillon
1.5 dl.lyn cous-cous
100 g.bønner
 frisk estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm 1 spsk. olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg.

Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca 5 minutter.

Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. steg kødet på en grillpande eller alm. pande i 1 spsk. olie brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.

Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. krydr med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 11191 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
meget lækker-brug også gerne lidt friskpresset citron ved serveringen.