Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Medalilon med cous-cous,rodfrugter og estragon

Medalilon med cous-cous,rodfrugter og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 medailloner af svinefilet, 2.5 cm tykke
2 spsk.olie
2 gulerødder
1 persillerod
1 fedhvidløg
4 dl.hønse eller kalvebouillon
1.5 dl.lyn cous-cous
100 g.bønner
 frisk estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm 1 spsk. olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg.

Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca 5 minutter.

Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. steg kødet på en grillpande eller alm. pande i 1 spsk. olie brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.

Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. krydr med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9465 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Orifane  -  0000-00-00 00:00:00

meget lækker-brug også gerne lidt friskpresset citron ved serveringen.