medailloner af svinefilet, 2.5 cm tykke2 medailloner af svinefilet, 2.5 cm tykke
2
spsk.
olie2 spsk. olie
2
gulerødder2 gulerødder
1
persillerod1 persillerod
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
4
dl.
hønse eller kalvebouillon4 dl. hønse eller kalvebouillon
1.5
dl.
lyn cous-cous1.5 dl. lyn cous-cous
100
g.
bønner100 g. bønner
frisk estragon frisk estragon
salt salt
peber peber
Opskrift:
Varm 1 spsk. olie i en gryde.
Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg.
Tilsæt bouillon.
Når det koger, tilsættes cous-cous.
Sluk for varmen og lad det stå i ca 5 minutter.
Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand.
Krydr med salt, peber og estragon.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med peber. steg kødet på en grillpande eller alm. pande i 1 spsk. olie brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side.
krydr med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9669 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Orifane - 0000-00-00 00:00:00 meget lækker-brug også gerne lidt friskpresset citron ved serveringen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider