kalkunbryst i ca. 1 cm tykke skiver 600 g. kalkunbryst i ca. 1 cm tykke skiver
40
g.
mandelflager 40 g. mandelflager
smør og olie til stegning smør og olie til stegning
1-2
æggehvider 1-2 æggehvider
lidt karry lidt karry
salt salt
1
spsk.
hvedemel 1 spsk. hvedemel
1
dl.
bouillon 1 dl. bouillon
1
dl.
fløde 1 dl. fløde
Opskrift:
Kalkunskiverne krydres let, vendes i sammenpisket æggehvide og mandelflager, blandet med mel. Steges 4-5 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt. Kog panden af med lidt bouillon eller fløde og servér skyen til sammen med broccoli og råstegte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12281 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider