Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med gorgonzolasauce I

Kalkunbryst med gorgonzolasauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunbryst med gorgonzolasauce I, billede 4 Kalkunbryst med gorgonzolasauce I, billede 1 Kalkunbryst med gorgonzolasauce I, billede 2 Kalkunbryst med gorgonzolasauce I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
 
1 bundtbredbladet persille
 Salt
 Peber
 Kødsnor
 
2 spsk.olivenolie
 
 dl.hvidhvin
4 dl.hønsebouillon
 
150 g.gorgonzola
1 dl.fløde (13 %)
 tsk.maizena majsstivelse
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Skyld persillen og tør den grundigt.

Tør kødet godt og drys det let med salt og peber. Skær et snit på langs i kødet og kom halvdelen af persillebladene ind i folden. Luk kødet om persillen. Snør kødet på "roastbeef"-facon.


Kom olien i en dyb pande og brund kødet godt på alle sider.

Hæld ½ del hvidvin og 1 dlbouillon ved, så det står ca. 1 ½ cm. Op om kødet. Kødet vendes hvert 5. minut under stegningen, og der spædes hele tiden op med vin og bouillon, efterhånden som det koger ind.
Kødet skal stege ialt 35 minutter.

Pak det færdigstegte kød ind i staniol og dæk med et viskestykke.

Smelt osten i stegesaften og rør til en jævn sovs- spæd evt. med lidt bouillon. Tilsæt fløde og kog sovsen jævn. Jævn evt. med lidt majsstivelse. Tilsæt 2 spsk finthakket persille, smag til med salt.

Fjern kødsnoren og server det tyndtskårene kød med sovsen og friskkogt pasta eller evt. salat til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 24674 gange,
og udskrevet 759 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu