Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun-hvidkålgryde

Kalkun-hvidkålgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuninderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.hvidkål eller spidskål
1 løg
1 æble
25 g.smør
2 dl.tør hvidvin
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.Rosmarin
 Salt
 peber
150 g.bacon
1 pakkekalkunfilet eller schnitzel (280-300 g)
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Fjern de yderste blade af hvidkålen, snit kålen fint og skyl den. Hak løget, skræl æblet og riv det groft. Kål, løg og æble svitses i smørret i 2 min. Hvidvin, bouillon, rosmarin, salt og peber tilsættes og retten simre ved svag varme i 1/2 time. Skær kalkunkødet i tern og steg det på en panden sammen med bacon. Bacon skal være sprød og kalkunkødet gennemstegt. Vend kødet i kålen og server retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9942 gange,
og udskrevet 345 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Baconen kan godt undværes