Fyld:
Franskbrødet lægges i blød i mælken, en 5-10 minutter.
Champignon, peberfrugt og rødløg hakkes fint.
Franskbrødet knuges fri for mælk og blandes med de finthakkede grønsager, presset hvidløg, æg og skinkekød, krydres med salt og peber.
Skær kalkunbrystet næsten igennem kom fyldet i og snør let.
Det fyldte bryst lægges i et ildfast fad, der er smurt med margarine, evt. overskydende fars smøres over brystet.
Baconstrimler lægges ovenpå og herpå små klatter margarine, ved siden af kødet lægges gulerødder i små stykker.
Sættes i ovn. Varmluft 175 grader C i 45-60 minutter/ Alm. ovn 180 grader C i 45-60 minutter.
brystet lægges på et skærebrædt og dækkes med staniol, trækker ca. 15 minutter. Skæres derefter ud i skiver.
Sauce:
Saften fra fadet, samt gulerødderne hældes i en gryde med lidt kartoffelvand og piskefløden, jævnes med meljævning, ribsgelè hældes i og lidt kulør, serveres med kartofler og grønsager efter eget valg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(8 stemmer)
Opskriften er vist 77143 gange, og udskrevet 2382 gange.