Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kalkunbryst 02

Fyldt kalkunbryst 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Fyldt kalkunbryst 02, billede 4 Fyldt kalkunbryst 02, billede 1 Fyldt kalkunbryst 02, billede 2 Fyldt kalkunbryst 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
 
100 g.bacon
2 gulerødder
 margarine
 
 Fyld:
1 stk.franskbrød u.skorpe
1 dl.mælk
6 champignon
1/4 grøn peberfrugt
1/2 rødløg
1 fedhvidløg
1 æg
100 g.hakket skinkekød
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 dl.piskefløde
 ribsgele
 kulør
 meljævning
 
 Tilbehør
2 kg.kartofler
 grønt efter eget valg
 


Opskrift:

Fyld:
Franskbrødet lægges i blød i mælken, en 5-10 minutter.
Champignon, peberfrugt og rødløg hakkes fint.

Franskbrødet knuges fri for mælk og blandes med de finthakkede grønsager, presset hvidløg, æg og skinkekød, krydres med salt og peber.



Skær kalkunbrystet næsten igennem kom fyldet i og snør let. Det fyldte bryst lægges i et ildfast fad, der er smurt med margarine, evt. overskydende fars smøres over brystet. Baconstrimler lægges ovenpå og herpå små klatter margarine, ved siden af kødet lægges gulerødder i små stykker.

Sættes i ovn. Varmluft 175 grader C i 45-60 minutter/ Alm. ovn 180 grader C i 45-60 minutter.

brystet lægges på et skærebrædt og dækkes med staniol, trækker ca. 15 minutter. Skæres derefter ud i skiver.

Sauce:
Saften fra fadet, samt gulerødderne hældes i en gryde med lidt kartoffelvand og piskefløden, jævnes med meljævning, ribsgelè hældes i og lidt kulør, serveres med kartofler og grønsager efter eget valg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 75578 gange,
og udskrevet 2347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone Østergaard  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig lækker gæsteret, smager rigtig godt.


  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk!!!!