Kalkunbryst med bacon og persille

Kalkunbryst med bacon og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kalkunbryst med bacon og persille, billede 4 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 1 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 2 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst
1 pk.bacon i skiver
 god portion hakket persille (gerne frossen)
 stegemargarine
1 stk.grønsagsbouillonterning
 
Opskrift:
Skær baconskiverne i tern og bland det sammen med en god portion hakket persille.

Brun kalkunbrystet i en gryde. Skær herefter 3 revner på langs i kalkunbrystet. Må gerne være så dyb som mulig, dog uden at skære kalkunbrystet helt igennem.

Put blandingen af bacon og persille godt ned i revnerne.

Herefter sættes kalkunbrystet i et fad (put evt. lidt vand ved med en grønsagsbouillonterning i til at lave sovs af) og ind i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time - indtil den er ca. 80 grader C.

Tag kødet op og dæg det med folie, og lad det trække ca. 20 minutter. Imens laves saucen af skyen.

Server kogte kartofler, en god salat og sovs, lavet af vandet fra stegen til kødet.


karakterer:
Opskriften er vist 78240 gange,
og udskrevet 3539 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tove  -  2014-10-03 17:18:31
Kom gerne 1 spk. goronzola i sovsen. Jeg har mange gange fået kalkunbryst i Tyskland, og der er ofte gorgonzola i.

Kirsten  -  2013-08-23 17:52:52
Dejlig mad,og nemt at lave.

Heidi  -  2007-01-24 13:28:25
Super - nem at lave og smagte himmelsk.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kalkunbryst har tit en flap i den tynde ende, og brystet bpå billedet var næsten helt flækket som hvis man gør hvis man fylder det, derfor brugte jeg denne revne og fyldte og snørrede brystet, jeg brugte ca 3 dl. friskhakket persille.

Ingelise  -  0000-00-00 00:00:00
Helt i top - og hvilken sovs. Tilføjede dog 2 løg til fyldet.

Lissi  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget god, og enkel ret!