Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst med bacon og persille

Kalkunbryst med bacon og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Kalkunbryst med bacon og persille, billede 4 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 1 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 2 Kalkunbryst med bacon og persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 g.kalkunbryst
1 pk.bacon i skiver
 god portion hakket persille (gerne frossen)
 stegemargarine
1 stk.grønsagsbouillonterning
 


Opskrift:

Skær baconskiverne i tern og bland det sammen med en god portion hakket persille.

Brun kalkunbrystet i en gryde. Skær herefter 3 revner på langs i kalkunbrystet. Må gerne være så dyb som mulig, dog uden at skære kalkunbrystet helt igennem.

Put blandingen af bacon og persille godt ned i revnerne.

Herefter sættes kalkunbrystet i et fad (put evt. lidt vand ved med en grønsagsbouillonterning i til at lave sovs af) og ind i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time - indtil den er ca. 80 grader C.

Tag kødet op og dæg det med folie, og lad det trække ca. 20 minutter. Imens laves saucen af skyen.

Server kogte kartofler, en god salat og sovs, lavet af vandet fra stegen til kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (39 stemmer)

Opskriften er vist 74234 gange,
og udskrevet 3471 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tove  -  2014-10-03 17:18:31
Kom gerne 1 spk. goronzola i sovsen. Jeg har mange gange fået kalkunbryst i Tyskland, og der er ofte gorgonzola i.


Kirsten  -  2013-08-23 17:52:52
Dejlig mad,og nemt at lave.


Heidi  -  2007-01-24 13:28:25
Super - nem at lave og smagte himmelsk.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kalkunbryst har tit en flap i den tynde ende, og brystet bpå billedet var næsten helt flækket som hvis man gør hvis man fylder det, derfor brugte jeg denne revne og fyldte og snørrede brystet, jeg brugte ca 3 dl. friskhakket persille.


Ingelise  -  0000-00-00 00:00:00
Helt i top - og hvilken sovs. Tilføjede dog 2 løg til fyldet.


Lissi  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget god, og enkel ret!