Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun i wok

Kalkun i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Kalkun i wok, billede 4 Kalkun i wok, billede 1 Kalkun i wok, billede 2 Kalkun i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst i strimler eller tern
2 gulerødder, skåret i strimler
4 forårsløg, skåret i strimler
100 g.spidskål, skåret i strimler
200 g.blomkål i små buketter
6 spsk.soyasauce
4 dl.vand eller hønsebouillon
 lidt maizena og vand til jævning
 


Opskrift:

I en wok eller stor pande steges kalkun og grøntsager til alting er sprødt, smages til med soya, salt og peber.

Derpå kommes vand eller hønsebouillon. Det hele jævnes med lidt maizena til det får en passende konsistens.

Ris koges og serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (42 stemmer)

Opskriften er vist 48822 gange,
og udskrevet 1988 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

SP  -  2007-08-30 08:16:09
Rigtig dejlig - brugte porre i stedet for forårsløg - ikke så dårligt


Per  -  2007-03-05 22:07:11
Start med at brun kalkunstrimlerne i lidt olie før du tilsætter grønsagerne. Gulerødderne skæres i tynde stave, forårsløg skæres på skrå i 2-3 cm styker, spidskålen kan erstattes med kinakål eller hvidkål.


Trukcer musen  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig ret, men med kokkosmælk er den endnu bedre