Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej

Leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 svinelever
 lidt flæskefars
1 glassherry
2 spsk.hvedemel
3 æg
¼ l.fløde
1 spsk.salt
 peber
 bacon
 


Opskrift:

Leveren rives, deri kommes sherry, mel, æg, fløde, salt, peber og flæskefars. Det røres godt og fordeles i forme, der er beklædt med bacon. Bages ca. 2 timer ved 175º.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19666 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Steen Jørgensen  -  2012-11-03 16:56:17
En opskrift er ubrugelig for andre hvis der ikke er en præcis angivelse af ingredienser. en hel lever vejer fra 1,1 kg til 1,8 kg ? et glas Sherry ? lidt flæskefars ?


CyberRaga  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser rigtig lækker ud, men hvor meget vejer den svinelever og hvor pokker er æblerne ;-)