Kødet gnides med salt og peber og brunes i varmt fedtstof i en gryde. Lidt af bouillonen tilsættes, og retten steges videre under låg i ca. 40 min. Når kødet er gennemstegt, tages det op og holdes varmt, mens saucen tilberedes.
Resten af bouillonen samt fløden kommes i gryden, jævnes med meljævning, koges igennem 5 min. og smages til med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 29882 gange, og udskrevet 607 gange.
Kommentarer
indy - 2007-02-20 17:12:24 smager super :)
Jette - 0000-00-00 00:00:00 læg bacon over kødet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider