Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kalkunbryst

Stegt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
700 g.kalkunbrystfilet
25 g.margarine
 salt
 peber
4 dl.hønsebouillon
1 dl.fløde
 Meljævning
 


Opskrift:

Kødet gnides med salt og peber og brunes i varmt fedtstof i en gryde. Lidt af bouillonen tilsættes, og retten steges videre under låg i ca. 40 min. Når kødet er gennemstegt, tages det op og holdes varmt, mens saucen tilberedes. Resten af bouillonen samt fløden kommes i gryden, jævnes med meljævning, koges igennem 5 min. og smages til med salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26798 gange,
og udskrevet 561 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

indy  -  2007-02-20 17:12:24
smager super :)


Jette  -  0000-00-00 00:00:00
læg bacon over kødet