Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt kalkunbryst

Stegt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
700 g.kalkunbrystfilet
25 g.margarine
 salt
 peber
4 dl.hønsebouillon
1 dl.fløde
 Meljævning
 
Opskrift:
Kødet gnides med salt og peber og brunes i varmt fedtstof i en gryde. Lidt af bouillonen tilsættes, og retten steges videre under låg i ca. 40 min. Når kødet er gennemstegt, tages det op og holdes varmt, mens saucen tilberedes. Resten af bouillonen samt fløden kommes i gryden, jævnes med meljævning, koges igennem 5 min. og smages til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 28930 gange,
og udskrevet 599 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

indy  -  2007-02-20 17:12:24
smager super :)

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
læg bacon over kødet