Pocheret kalkun med jordskokkelasagne

Pocheret kalkun med jordskokkelasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.fersk kalkunbryst
1 porre
50 g.små pille kartofler
50 g.jordskokker
50 g.rødkål
1 spsk.tyttebær
2 dl.usødet solbærsaft
2 dl.eddike
4 dl.hønsebouillon
 div. persille, timian, stjerneanis og kanel
 
Opskrift:
Kalkun skæres ud til snitsel og bankes ud til 15 x 15 cm. Blanchere porre flækkes i blade og lægges på kalkunen og krydres med salt og peber. Rulles og spændes op i bagepapir og film. Pochers i hønsebouillon i 8-10 minutter.

Kartofler koges og pilles, moses groft med gaffel. Jordskokker skraldes og koges møre. Hakkes groft og tilsættes hakket persille, og smages til.

Rødkål snittets groft og koges i en lage af solbærsaft og eddike, til kålen er mør (aldente)smages til med stjerneanis, kanel og timian.

Hønsefonden som kalkunen er porteres i, koges ind til en kraftig glace som monteres med oliven olie.





karakterer:
Opskriften er vist 8628 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er meget svært at lave jordskokkelasagnen udfra denne opskrift. Der ,mangler da vist noget eller hvad..?