Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tandoori Kalkun

Tandoori Kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
 Kalkunbryst i passende stykker
 
 Lage:
1 citron
 hvidløgspulver eller hvidløg
1/2 l.yoghurt naturel
3 tsk.salt
1 tsk.paprika med top
1 tsk.stødt ingefær med top
2 tsk.stødt koriander med top
1/4 glastandoori pasta (3-4 spsk)
1 spsk.tandoori masala
 
 
Opskrift:
Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget. Kødet stilles køligt i 8-48 timer. Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150 grader.

Serveres med ris og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9459 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu