Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stærk Kalkungryde

Stærk Kalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stærk Kalkungryde, billede 4 Stærk Kalkungryde, billede 1 Stærk Kalkungryde, billede 2 Stærk Kalkungryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
190 gram Perleløg, eddikesyltede 1 glas eddikesyltede perleløg vejer 320 gram., 190 gram. drænet vægt
350 gram Mangochutney, stærk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tandori Masala rødt, stærkt, indisk blandingskrydderi
   
Opskrift:
Chutneyen kommes i en gryde sammen med perleløgene med væde og tandoori-krydderiet. Kog det let sammen. Skær squashen i små stykker.

Svits kalkunkødet og squashen på en meget varm pande (evt. i lidt olie), og kom det i gryden. Lad det hele varme godt igennem, og smag evt. retten til med lidt salt.

Serveres med ris og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14439 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6027 (1435 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1340 gram
Vægt pr. Pers. 335 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (107 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 16.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu