Chutneyen kommes i en gryde sammen med perleløgene med væde og tandoori-krydderiet. Kog det let sammen. Skær squashen i små stykker.
Svits kalkunkødet og squashen på en meget varm pande (evt. i lidt olie), og kom det i gryden. Lad det hele varme godt igennem, og smag evt. retten til med lidt salt.
Serveres med ris og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14795 gange, og udskrevet 186 gange.
Energi:
KJ total 6027 (1435 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1340 gram
Vægt pr. Pers. 335 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 449 KJ (107 kcal) Protein 8.6 gram Fedt 1.0 gram Kulhydrat 16.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider