Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parteret kalkun

Parteret kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kalkun, ca 2 kg
1 æg
3 spsk.mælk
2 tsk.revet løg
7 dl.cornflakes
1/2 tsk.hvidløgspulver
1 1/2 dl.margarine
 Groft peber fra kværn
 
Opskrift:
Del en optøet minikalkun i 10-12 pæne stykker. Pisk 1 æg sammen med 3 spsk. mælk, groft peber fra kværn sammen med 2 tsk. revet løg. Knus 7 dl cornflakes meget fint og bland det med 1/2 tsk. hvidløgspulver. Kalkunstykkerne dyppes i blandingen og lægges tæt sammen i en smurt bradepande (men ikke over hinanden) margarinen smeltes og fordeles over kalkunstykkerne, og det hele sættes i en forvarmet ovn. Tid og temperatur: ca 1 time ved 200°.

Serveres straks med blandet, frisk salat og pommes frites eller kartoffelsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7515 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu