Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Neumanns kalkungryde

Neumanns kalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.fersk kalkunbryst
4 peberfrugter (helst m/farver)
1/2 l.piskefløde
1/2 flasketør hvidvin (resten kan drikkes til maden)
500 g.champignoner
500 g.frisk pasta
 olie
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Retten tilberedes i en gryde. Skær peberfrugterne i strimler og svits dem i olien. Imens skæres kalkunkødet i små stykker eller strimler. Når peberen er mør, tilsættes kalkunkødet. Så snart kødet er blevet svitset, lægges et "låg" af snittede champignoner ovenpå, hvidvinen tilsættes og retten koger igennem i ca. 15 min. Fløden tilsættes og koger med, til retten har en passende konsistens. Tilsmag med salt og peber.

Retten serveres med frisk pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6778 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Karin  -  2013-12-20 10:04:59
Retten var meget hurtig at lave. Jeg jævnede den noget. Sådan kan jeg bedst lide en gryderet. Jeg savnede lidt smag, evt. lidt ekstra krydderier, da den var lidt fersk i smagen. Men en rigtig fin ret, som jeg også brugte til nedfrysning, da jeg arbejder aften. Frisk pasta hæver retten helt klart. Karry smager altid god, men jeg tænker mere paprika her.

Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Den glæder jeg ig godt nok tlil at prøve!!!

Ædedolken  -  0000-00-00 00:00:00
Et lille pift karry skader ikke