Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt fyldt kalkunbryst

Sprængt fyldt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.salt
100 g.sukker
8 peberkorn, hele sorte
2 skalotteløg
4 spsk.olivenolie
2,5 spsk.smør
2 dl.timiankviste
2 gulerødder
0,8 dl.porrer
4 l.vand
4 laurbærblade
4 dl.hvidvin, tør
2 stk.fennikel
0,4 knoldselleri
1 kg.kalkunbryst
4 stk.fedtnet
12 stk.vin- eller spinatblade
 
Opskrift:
Kog salt, sukker, vand, laurbærblade, peberkorn og timian i 5 minutter til en saltlage. Afkøl lagen. Læg kalkunbrystet i lagen i op til 48 timer.

Skær gulerødder, porrer, skalotteløg , fennikel og selleri i tynde strimler og svits det i lidt smør. Afkøl grøntsagerne Flæk kalkunbrystet på langs, så der kommer en lomme og kom fyldet i. Saml brystet og pak det ind i vinblade og fedtnettet, så det holdet det hele sammen . Krydr med peber. Kalkunbrystet pensles med olivenolie og steges i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Hæld hvidvinen over og steg yderligere 15 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (30 stemmer)

Opskriften er vist 17344 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stella  -  2014-12-16 17:06:39
det ligner en direkte afskrift fra prins henriks kogebog .