vin- eller spinatblade12 stk. vin- eller spinatblade
Opskrift:
Kog salt, sukker, vand, laurbærblade, peberkorn og timian i 5 minutter til en saltlage. Afkøl lagen. Læg kalkunbrystet i lagen i op til 48 timer.
Skær gulerødder, porrer, skalotteløg , fennikel og selleri i tynde strimler og svits det i lidt smør. Afkøl grøntsagerne Flæk kalkunbrystet på langs, så der kommer en lomme og kom fyldet i. Saml brystet og pak det ind i vinblade og fedtnettet, så det holdet det hele sammen . Krydr med peber. Kalkunbrystet pensles med olivenolie og steges i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Hæld hvidvinen over og steg yderligere 15 minutter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(30 stemmer)
Opskriften er vist 17750 gange, og udskrevet 318 gange.
Kommentarer
Stella - 2014-12-16 17:06:39 det ligner en direkte afskrift fra prins henriks kogebog .
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider