Kalkunsylte med rodfrugter

Kalkunsylte med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 peberkorn, hele sorte
1 løg
6 spsk.olivenolie
1 timiankviste
2 gulerødder
1 porrer
8 laurbærblade
1.5 spsk.Dijonsennep
600 g.kalkunoverlår
1 fennikel
12 stk.Husblas, blade
1 l.suppe
0.2 stk.knoldselleri
1.5 spsk.citronsaft
0.8 spsk.estragoneddike
 
Opskrift:
Snit løg og fennikel groft. Dæk kalkunoverlåret med vand og kog det sammen med laurbærbladet, peberkorn, timian, løg og fennikel. Kog kødet i ca. 1 time til det er mørt. Skær kødet i stykker af 1-2 cm. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter. Opløs husblas i lidt af den varme suppe og bland det med resten af suppen i alt 1 liter. Si suppen over kødet, hæld det i en form og stil den koldt for natten. Rodfrugterne skæres i tynde strimler med en kartoffelskræller og gives et hurtigt opkog før de tilsættes dressingen.





karakterer:
Opskriften er vist 10550 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu