Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Olivenfarseret kalkunkølle

Olivenfarseret kalkunkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storkalkunkølle (evt. udbenet af slagteren)
350 g.hakket kalkunkød
2 dl.friske blandede krydderurter
1 æg
100 g.grønne oliven med rødt peberfyld
 salt
 peber
 
8 bagekartofler
2 dl.creme fraiche 18%
2 dl.ymer
1 bundtpurløg
1 bundtpersille
 salt
 peber
 
1 icebergsalat
1 buket broccoli (ca. 250 g)
50 g.pinjekerner
½ dl.olivenolie
1-1½ spsk.sherryeddike
1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udben kalkunkøllen til en tragt. Bland alle ingredienserne til farsen, fyld det i køllen og pak den med snor eller i et stramtsiddende net. Gnid den med salt og peber og steg den ved 180 grader i 1 time og så 10 minutter ved 225 grader. Pakkes i folie og viskestykke og skal hvile i mindst 20 minutter før udskæring.

Bagekartoflerne skrubbes, gives et krydssnit og stilles i ovnen samtidig med kalkunkøllen eller lidt før, hvis de er meget store. Dressingen hertil røres sammen af cremefraiche, ymer, hakkede krydderurter og salt og peber. Icebergsalaten gøres i stand og plukkes i små stykker. Broccolien deles i små buketter, der lige blancheres i 1½ minut i spilkogende vand med salt. Når de er kølet af, blandes de i salaten. Pinjekernerne ristes gyldne i lidt af olien og drysses over salaten, når de er kølet lidt af. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten lige inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5169 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu